Financieel vastgoedbeheer

 

Het financieel vastgoedbeheer dat 123Wonen Dordrecht aanbiedt houdt onder andere in dat wij de huur voor u innen en facturen versturen. Maar er zijn nog meer zaken die wij ook voor u doen:

financieel vastgoedbeheer

Handige Links

Wilt u meer weten over vastgoed? Kijk ook eens op een van onze andere sites

> 123Vastgoedbeheer.nl

> Verhuur Vastgoedbeheer

Of neem gelijk contact met ons op door het formulier in te vullen.

U kunt ons ook per mail berijken op:

info@vastgoedbeheerdordrecht.nl

 

Financieel vastgoedbeheer bij Vastgoedbeheer Dordrecht houdt in:

Aanspreekpunt huurders

123Wonen Vastgoedbeheer is 24 uur bereikbaar en het aanspreekpunt voor uw huurders in Dordrecht.

i

Huurontvangsten

123Wonen Vastgoedbeheer int de verschuldigde huur en servicekosten middels een pro actieve manier van incasseren. Door ons proactieve debiteurenbeheer zijn wanbetalingen minimaal. Omdat 123Wonen Vastgoedbeheer in Dordrecht een eigen stichting Derdengelden 123Wonen heeft, zijn alle huurstromen gewaarborgd.

j

Administratieve wijzigingen

Vastgoedbeheer in Dordrecht via 123Wonen Dordrecht zorgt dat bijvoorbeeld wijzigingen in de huurovereenkomst juist worden afgehandeld. Denkt u hierbij aan een jaarlijkse huurverhoging dan wel indexatie, wijziging van gegevens of advies over opzegging c.q beëindiging.

Waarom kiezen voor Vastgoedbeheer Dordrecht?

Vastgoedbeheer Dordrecht is onderdeel van 123Wonen Dordrecht. We zijn een ervaren vastgoedbeheerder en zetten uw wensen en behoeften op nummer 1.  Wij ontzorgen u van al uw zorgen over uw vastgoed. Zo hebben wij een eigen technische dienst die problemen behandeld. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over problemen van huurders.  Mocht er spoed bij komen kijken, dan zal altijd een ervaren vastgoedbeheerder ter plaatste gaan.

Bij financieel vastgoedbeheer moet u denken aan alle financiële aspecten die komen kijken bij vastgoedbeheer. Zo regelen wij de gehel administratie, zorgen wij dat de huur goed wordt ontvagen en zijn wij een vast aanspreekpunt voor zowel de huurder als de verhuurder. We staan altijd voor u klaar.