Dienstverlening: Eigen technische dienst

Onze dienstverlening hangt van u af. Als opdrachtgever bij vastgoedbeheer Dordrecht bepaalt u of wij uw eigen leveranciers inzetten voor technische klachten of dat u het gemak van onze landelijke technische dienst wenst. Elke opdracht wordt voorafgaand aan de uitvoering door u goedgekeurd. Aan de hand daarvan bepalen wij welke dienstverlening er precies nodig is.
Een technische klacht wordt veelal gemeld door uw huurder en bereikt ons per e-mail of telefoon.
Wij informeren u over deze melding en vragen goedkeuring om onze technische dienst langs te sturen. De technische dienst rekent nooit voorrijkosten! Indien u wenst dat uw eigen leverancier of wellicht uzelf de woning bezoekt n.a.v. de klacht, dan respecteren wij dat uiteraard.

 

Onze dienstverlening bij spoed

Indien u als verhuurder niet bereikbaar bent en de technische klacht heeft een spoedeisend karakter (bijvoorbeeld acute lekkage, gaslek, stormschade), zal de technische dienst van 123Wonen vastgoedbeheer Dordrecht altijd de woning bezoeken. Nadat u op de hoogte bent gebracht van de technische melding, informeren wij de huurder over het maken van de afspraak voor de beoordeling van de klacht.

Het servicecenter van 123Wonen Vastgoedbeheer monitort continu of de technische buitendienst de afspraken nakomt. 123Wonen Vastgoedbeheer belt hiervoor geregeld met de huurder en verhuurder om de status te volgen en aandacht te geven aan alle partijen.

Op locatie beoordeelt onze technische dienst de klacht. Een duidelijke offerte van de technische dienst wordt u ter goedkeuring aangeboden. Indien uw huurder verantwoordelijk is voor de schade, zal de offerte voorgelegd worden aan hen.Na uw akkoord op de offerte wordt een afspraak met uw huurder gemaakt om op locatie de mankementen te herstellen.

Wilt u meer weten over vastgoedbeheer in Dordrecht? Neem dan snel contact met ons op! Wij geven u graag meer informatie.

vastgoedbeheerdordrecht Handige links

Handige Links

Wilt u meer weten over vastgoed? Kijk ook eens op een van onze andere sites

> 123Vastgoedbeheer.nl

> Verhuur Vastgoedbeheer

Of neem gelijk contact met ons op door het formulier in te vullen.

U kunt ons ook per mail berijken op:

info@vastgoedbeheerdordrecht.nl