Commercieel vastgoedbeheer

U krijgt maximaal verhuurrendement als leegstand wordt voorkomen en een betrouwbare huurder is gevonden. 123Wonen Dordrecht vindt binnen korte tijd een geschikte huurder, gescreend op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Ook zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een waterdicht huurcontract op. U kunt vertrouwen op professionele en betrouwbare bemiddeling via vastgoedbeheer in Dordrecht.

vastgoedbeheerdordrecht Handige links

Handige Links

Wilt u meer weten over vastgoed? Kijk ook eens op een van onze andere sites

> 123Vastgoedbeheer.nl

> Verhuur Vastgoedbeheer

Of neem gelijk contact met ons op door het formulier in te vullen.

U kunt ons ook per mail berijken op:

info@vastgoedbeheerdordrecht.nl

 

Verhuuractiviteiten

Wij blijven vanaf het moment dat de woning wordt aangeboden tot aan de oplevering in contact met u. Als gevolg van actieve marketing vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder.

Gescreende huurders

De huurder wordt uitvoerig gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Hierdoor heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder.

Juridisch zeker

Alle contracten en overige documenten worden/zijn juridsch getoetst door een huurrechtadvocaat. Kortom juridische zekerheid.

Inspecties

Bij elke mutatie wordt er een begin- en eindinspectierapport opgesteld. Dit rapport bestaat uit foto’s en een tekstueel verslag.

Waarom kiezen voor commercieel vastgoedbeheer van Vastgoedbeheer Dordrecht?

Vastgoedbeheer Dordrecht is onderdeel van 123Wonen Dordrecht. We zijn een ervaren vastgoedbeheerder en zetten uw wensen en behoeften op nummer 1. Verder ontzrogen wij u van al uw zorgen over uw vastgoed. Bij ons commercieel vastgoedbeheer wordt u continu op de hoogte gehouden van alle activiteiten die bij verhuur komen kijken. Ook vinden wij bij ons commerciële vastgoedbeheer dat we alleen in zee gaan met betrouwbare huurders. Om dit werkelijkheid te maken screenen wij huurders van te voren, zodat we weten met wie wij te maken hebben.

Verder is bij ons commercieel vastgoedbeheer alles ook juridisch zeker. Alle documenten en contracten worden gecontroleerd op juridisch gebied.  Ook controleren wij andere dingen, zoals onze eindinspectie. Dit doen wij, zodat u verzekerd bent van een goede staat van uw vastgoed. Kortom u staat volledig op de eerste plaats bij ons.